about image

Wie is

Sandra

Bloemen bij Sandra is opgericht door Sandra Evers.
Sandra is vanaf 1977 actief in de bloemenmarkt en in 2013 heeft zij de stoute schoenen aangetrokken om een eigen bloemenwinkel te openen. Doordat ze al van jongs af aan in de bloemen heeft gewerkt en verschillende workshops heeft gevolgd op hoog niveau, weet zij hoe ze haar klanten bij moet maken met een mooi boeket zowel van klein als groot formaat. Het moet elke keer een feestje zijn als je een boeket koopt bij Bloemen bij Sandra.

Zij wil graag de bloemenmarkt op de kop zetten door verse boeketten en planten te verkopen voor een scherpe prijs. Geen truttige of ouderwetse boeketten, maar boeketten van NU!
Door de mooiste bloemen in te kopen, zorgt zij samen met haar team voor mooie verassende boeketten voor een betaalbare prijs.

Wij kopen de bloemen en planten rechtstreeks in bij de veiling in Aalsmeer. We zorgen dat je de mooiste bloemen en planten inkopen voor een topkwaliteit, met daaraan een leuke prijs.

De bloemen worden eerst naar een grote hal gebracht, waar wij samen met het team verschillende boeketten voor je maken.
Elke bloem krijgt van ons een check-up. Toch betekent dit niet dat we een bloem zomaar zullen weggooien omdat één blaadje scheurtjes of kreukjes vertoont. Nobody is perfect!
Je kan bij ons kiezen uit 6 verschillende boeketmaten: extra small (ook wel koffieboeketje genoemd), small, medium, large, XL en XXL.

Het is bij ons niet mogelijk om zelf je boeket samen te stellen, maar zorgen iedere week voor een verassende samenstelling met daarbij opvallende bloemen uit het seizoen. Hierdoor kan je niet, je voorkeur aangeven, maar wij garanderen iedere week een bijzondere bos bloemen! Wil je graag een indruk krijgen, neem dan een kijkje op onze facebookpagina.

In 2014 is Sandra haar zoon ,Jos Kuipers komen helpen in de winkel en zorgt hij voor de inkoop van bloemen en planten.

Samen zorgen zij voor een mooie en verse handel!

About Icon

 

“Leef, lach en geniet! En vergeet vooral… Bloemen bij Sandra niet!”