Bestel je boeket online

Gemakkelijk een boeket bestellen? Dat kan bij Bloemen bij Sandra in 3 stappen.

1. Kies jouw favoriete bloemstuk of boeket;
2. Kies het gewenste afleveradres;
3. Betaal gemakkelijk via iDeal en de bloemen worden bij jou gewenste adres bezorgd op vrijdag of op zaterdag.

Wat is jouw favoriete boeket?

Uitverkocht

Gemengd fleurig boeket

Vanaf 16.99

Helaas, tijdelijk niet verkrijgbaar!

Een gemengd fleurig boeket is een mooi vol boeket met verschillende bloemen en is opgevuld met diverse soorten groen. Laat je verrassen, wij gebruiken alleen de allermooiste en met zorg uitgezochte bloemen.

Let op! Het boeket kan afwijken van de foto.

Uitverkocht

Plukboeket

Vanaf 16.99

Helaas, tijdelijk niet verkrijgbaar!

Sandra en het team houden ervan om jou of de ontvanger blij te maken. Een plukboeket van Santje is lekker luchtig en vol met allemaal verschillende voorjaarsbloemen. Dit plukboeket staat prachtig in de woonkamer of in de keuken en is echte een eyecatcher voor in het huis.

Laat je verrassen, wij gebruiken alleen de allermooiste en met zorg uitgezochte bloemen. De kleur & soort bloem is daarom iedere keer een verrassing!

Uitverkocht

Structuur boeket

Vanaf 14.99

Helaas, tijdelijk niet verkrijgbaar!

Dit boeket heeft een ronde vorm en is perfect voor de salontafel. Wij gebruiken frisse voorjaarskleuren en staat gezellig in ieders huis.

Laat je verrassen, wij gebruiken alleen de allermooiste en met zorg uitgezochte bloemen. De kleur is daarom iedere keer een verrassing!

Het boeket kan dus afwijken van de foto.

Bezorgservice

Wij bezorgen in omringende plaatsen van maandag t/m zaterdag. De bezorgkosten zijn €5. Wil je je boeket graag in een andere plaats laten bezorgen? Neem dan contact met ons op via email of bel naar 06 42 24 98 48.