Wie is Sandra

Bloemen bij Sandra is opgericht door natuurlijk Sandra, namelijk Sandra Evers. Al van jongs af aan is Sandra actief in de bloemenwereld. In 2013 heeft zij de stoute schoenen aangetrokken om een bloemenwinkel te openen in Delden (de Kolk 3) en in 2018 is daar Oldenzaal bijgekomen (winkelcentrum de Driehoek). Dit doet zij samen met haar zoon Jos en het gehele team.

Gemiddeld gaan zijn zij 3 keer per week op de bloemenveiling in Aalsmeer te vinden, zodat jij als klant altijd verse bloemen en planten kan kopen.

In Goor zit de binderij voor de bloemenwinkels en daar maakt Sandra samen met het team boeketten van verschillende soorten maten en van heel compact, tot gemengd of juist lekker los zoals een plukboeket.

Doordat er in de binderij al boeketten worden gemaakt, is het in de winkel niet mogelijk om je boeket zelf samen te stellen. Dit scheelt lang wachten in de winkel.

De winkels vallen goed op en houden van kleur, kwaliteit en zij zetten graag op alle fronten graag een paar stappen extra. Elke dag proberen zij voor een verrassingseffect. In de winkels vind je dan ook niet alleen geweldige bloemen, maar ook planten voor binnen en buiten van klein tot groot.

Alles wat ze doen, doen ze met enthousiasme, plezier en passie. Zij geven graag kleur aan je interieur, zowel voor binnen en buiten.

Wil je graag een indruk krijgen? Kom dan een keer langs in één van onze winkels en laat je verrassen.