Wie is Sandra

Bloemen bij Sandra is opgericht door Sandra Evers. Ze is vanaf 1977 actief in de bloemenmarkt en in 2013 heeft zij de stoute schoenen aangetrokken en heeft haar eigen bloemenwinkel geopend. In 2014 is Sandra haar zoon, Jos Kuipers komen helpen in de winkel en zorgt hij voor de inkoop van bloemen en planten. Samen zorgen zij voor een mooie en verse handel!

Doordat Sandra al van jongs af aan in de bloemen werkt en verschillende workshops heeft gevolgd op hoog niveau, weet zij hoe ze haar klanten bij kan maken met een mooi boeket elk formaat. Het is elke keer een feestje als je een boeket koopt bij Bloemen bij Sandra. Bij Bloemen bij Sandra gaan wij voor verse, hippe boeketten voor een scherpe prijs, dat doen we door ze zelf te selecteren op de veiling in Aalsmeer. Voordat de bloemen bij ons in de winkel staan, gaan ze eerst naar onze binderij waar wij de boeketten voor je maken. Elke bloem krijgt van ons een check-up. Toch betekent dit niet dat we een bloem zomaar zullen weggooien omdat één blaadje scheurtjes of kreukjes vertoont. Nobody is perfect! Je kan bij ons kiezen uit 6 verschillende boeket maten: extra small (zogenaamd koffieboeketje), small, medium, large, XL en XXL.

Het is bij ons niet mogelijk om zelf je boeket samen te stellen, maar zorgen iedere week voor een verassende samenstelling met daarbij opvallende bloemen uit het seizoen. Hierdoor kan je niet je voorkeur aangeven, maar wij garanderen iedere week een bijzondere bos bloemen! Wil je graag een indruk krijgen? Kom eens langs in een van onze winkels of neem een kijkje op onze facebookpagina.